<\/param><\/embed><\/object><\/div>”;” alt=””>
Nora pratar med Nikki som svarar henne. Titta bara så stolt hon ser ut =)

Igår så hade jag, Nora och Nikki mysstund på golvet. Nora pratar med Nikki som svarar henne. Man ser riktigt hur stolt Nora är. Det är så härligt att ha två helt underbara barn!

Igår var annars en rätt påfrestande dag för mig. I alla fall eftermiddagen för Nikki ville ha mat hela tiden. Brösten kändes alldeles utpumpade. De kändes verkligen helt tomma. Men eftersom vi ger Nikki ett mål ersättning innan natten så bestämde vi att utöka målet igår. Hon fick 150ml istället för 120. Hon åt och åt och åt och fick i sig hela målet trots att jag hade ammat henne en timme innan!

Men sen sov hon. Sov och sov och sov. När jag vaknade runt halv fem så sov hon fortfarande och då hade hon sovit 7 timmar och 50 minuter! Jag väckte henne men det var protester från hennes sida. Men tillslut förstod hon att jag bara skulle ge henne mat och hon åt en liten slatt och ville inte ha mer, men hon ville inte sova heller.

Nu har hon precis somnat men det är inte mycket lönt för mig att lägga mig då Nora snart vaknar och dagen börjar.

3 thoughts on “Stolta syskon pratar med varandra”

  1. de försökte dra ut honom med både sugklocka och tång men han vägrade, så det var därför. jag vet inte vad urakut var men jag tror det var akut ”bara” eftersom jag fick vara vaken och de gjorde ett sånt där bikinisnitt.. gissar att urakut är ännu mer akut än så?

  2. Åh, sitter här med tårar i ögonen och saknar så grymt mycket!

  3. Men gumman lilla ♥
    Du får komma hit när du vill och orkar sen! Vi saknar dig massor med!
    annars får vi komma ner till dig ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *