DSC00889Ja idag är alla tjejer som är hemma i vår familj förkylda. Jag, Nor a och Nikki. Det är inget vidare så vi har inte varit ute något idag. Dels så blåser det massa och sen vill jag inte att vi ska bli sämre.

Vill till stan imorgon med älsklingen för att välja diadem till Nora till bröllopet. Var framme på stan igår och hittade två supersöta nämligen men kan inte välja vilket vi ska köpa. Kom på imorse iofs att vi kan köpa båda så får hon ett i födelsedagspresent. Men vi får se vad älsklingen säger om den idén sen.

Nikki log mot mig för första gången idag med. Det där riktiga första leendet. Så söt var hon och flera gånger log hon när hon märkte att mamma blev glad.

Nora har varit väldigt trött. Hon vaknade 9.07 och var vaken i två timmar innan hon ville sova igen och det fick hon göra eftersom hon är så förkyld. Hon vaknade vid kvart över två och var hungrig så då fick hon makaroner och köttfärssås. Det var supergott tyckte hon.

Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Nu väntar vi på att älsklingen ska komma hem. Känns som han missade bussen idag :( Han borde vara hemma nu annars. Aja han får gå i blåsten istället.

Han fick ett nytt jobberbjudande idag igen. Men det finns en rejäl nackdel med det och det är att behöver ha sin egna bil och har han bilen så kommer jag bli helt isolerad. Jag kommer ju inte kunna ta mig någonstans.

Vi får se hur det blir. Nu kom han hem ♥