Igår när vi hämtade gummis på dagis så fick vi veta vad som hade hänt! Hon hade ramlat ute på asfalten. Hon trodde det var lika lätt att gå ute med overall och stövlar som det är inne utan ytterkläder. Hon trillade och slog i näsan och fick massa sand i munnen. Sanden hade varit värst. Smakade nog inget gott men näsan brydde hon sig inte om. Som tur var klarade sig tänderna. Pannan fick ett litet litet blåmärke. Men det var näsan som tog emot den största smällen.

När vi hämtade henne brydde hon sig dock inte om sina sår. Hon var lite trött så hon hade både napp och kanin med sig. Men hon hade vaknat tio minuter innan vi kom och hämtade henne också.

Vi tog svängen förbi donken och köpte en megameny hela familjen och delade på. Det var gott =) Sen en snabbis in till svärmor o svärfar som behövde hjälp med sin dator.

Färden slutade i T-dala där vi hamnade i en tom lägenhet med musik på i högsta hugg. En liten söt hund var allt som fanns och hälsade oss välkomna så vi fick göra oss hemmastadda på egen hand.

Sen kom F och vi satt och tjötade några timmar innan vi åkte hem igen:)