2013-04-14 00.40.11

I lördags var det dags igen! Spelkväll med de bästa. Denna gång var även Ica och Polly med. Mycket trevligt. Vi började med att spela lite kort. Sen spelade ett spel jag inte kommer ihåg vad det hette men det var riktigt skoj i alla fall. Man fick ett ord som san skulle måla och sen skulle nästa spelare gissa vad den första hade målat och skriva det. Sen skulle den måla det så att nästa fick gissa. Lite som viskningsleken men man skulle måla istället. Jag måste ju starkt medge att detta variation på den leken var något som passade mina halvdöva öron bättre för här behövde de inte ens arbeta =)

Sen fortsatte vi med Med andra ord några omgångar och vi spelade Brainstorm. Liksom de flesta spelkvällar vi haft så gick även denna väldigt fort. Helt plötsligt var klockan mycket och det var dags att börja tänka på hemfärd. 2013-04-13 22.37.24

2013-04-13 22.37.17

 

 

Flickorna hade fått somna hemma hos Fia så älsklingen satte igång bilen och vi bar ner dem i filtar. Nora vaknade till lite men Nikki fortsatte att sova. Nora somnade med en gång när vi kom hem så det var riktigt skönt.

Jag trodde att jag skulle ha svårt att somna för jag var inte det minsta trött. Som tur var så somnade jag relativt fort efter att älsklingen kliat mig lite på ryggen. Tur det för klockan skulle ringa 5½ timme senare för då skulle vi upp och göra oss iordning för tipspromenad ute på Torsö!