2014-06-22 21.38.58Söndagen var lugn och vi packade och donade. Barnen var med morfar hos tant Nelly och hälsade på lite medan jag och älsklingen grejade hemma hos morfar. Vi åt lite och sen blev det snart dags för hemfärd. När klockan passerade fyra så kom vi hem till Tdala. Det var bara att packa in alla saker för att sen ge sig av igen.

Grillkväll hemma hos Bitta o Robban väntade. Vi kom nästan i tid. Några minuter sena blev vi men det var ingen fara. Efter en stund kom även Ica o Polly. Barnen lekte och hade superkul och lekte och stojade. Maten var supergod. Det är alltid så gott med grillat. Sen blev det tårta men jag avstod då jag mådde superdåligt efter midsommartårtan och kakan jag åt hos morfar. Jag var inte ens sugen fast det var massa godis på tårtan. Så himla skönt att inte behöva kämpa emot!

Kvällen gick fort men innan den tog slut så blev det en liten kubb-tunering. Vi körde 2 matcher på 6 meter o 1 på 5 meter. Killarna vann båda matcherna på 6 meter men vi tjejer vann matchen på 5 meter. Barnen var fortfarande vakna trots att klockan var massor. Så jag och Johan o flickorna packade ihop och tackade för oss och begav oss hemåt. Älsklingen skulle ju upp o jobba dagen efter med.

En mycket trevlig kväll var det och jag hoppas på att vi snart kommer göra om det =)