Idag har det vart en riktigt riktigt trevlig dag. Dagen började tidigt då jag drömde en helmysko dröm och kunde inte somna om efter för jag visste att det ändå snart var dags att gå upp. Nikki var uppe och vid halv nio väckte vi Nora för att sen äta frukost. Tio i tio packar vi ihop oss i bilen sådär lite halvstressade och jag tror att vi är sena. Sätter mig och ska messa Sofia att vi blir lite sena så ser jag att vi bestämt att vi ska va där 10.30-11. Vilket betyder att vi är tidiga och inte sena!

Aja vi åker och så har vi en sightseeing i Götene istället. Vi åker och tittar på hus och vart vi skulle kunna tänka oss att bo. Summan av det hela är att Nora bestämmer sig för att hon inte vill bo i Götene utan hon vill bo i Timmersdala.

Vi hade en mycket trevlig dag hemma hos Sofia med god mat och LCHF anpassat fika <3. Flickorna lekte och jag fick gosa med Viktor. Tiden bara flög iväg och vi kom inte hem förrän fem. Ica hade messat när jag åkte hem och vi bestämde oss för en grillkväll hemma hos oss så strax innan sex kom de hit och resten av kvällen förflöt lika fort som dagen gjort.

Enya sprang runt och lekte och Nora och Nikki tyckte det var kul att hon var med. Nora gjorde tom ett glädjetjut när hon fick reda på att de skulle komma =) Sötunge!

Så nu sitter jag och äter lite jordgubbar med gräddeinnan sängdags. Nöjd över en mycket lyckad dag och kväll =)

2014-05-31 09.55.22