Sista dagen på en underbar ledighet för älsklingen och mig med faktiskt då det är riktigt skönt att vara två vuxna hemma att ta hand om två vildingar =)

Efter lunch åkte vi hem från Mullsjö och stannade till på Skopunkten och Maxi. Nya skor till barnen var utlovade och vi gick därifrån med ett par nya skor till Nora och ett par till Nikki samt ett par gummistövlar till Nikki som har växt 2 (!) storlekar på sina fötter över vintern. Nu har damen större fötter än vad Nora har. Inte klokt. Nu är lillasyster större än storasyster. Nästan. Det enda som Nikki är mindre på är vikten. Hon väger 0,5 kg mindre än Nora vilket också betyder att hon är något magrare än vad Nora är.

I alla fall. Efter skoköpen så blev det mathandling på Maxi innan vi åkte hem. Väl hemma så cyklade barnen en stund och jag försökte få Nora att cykla på sin tvåhjuling. Det gick riktigt bra men hon gav upp för det var svårt. Vi får träna mer imorgon helt enkelt! Balanscykeln är så lätt numera och hon riktigt glider fram utan att sätta ner några fötter. Så balansen har hon. Nu är det bara viljan som saknas.

Sen gungade barnen och lekte lite med allt möjligt samt blåste såpbubblor. Då passade jag på att läsa lite i min nya bok “Dags att bli smal” av Katrin Zytomierska. Jag har hört väldigt mycket om denna boken så jag har velat läsa den för att få mig en egen uppfattning och jag måste säga att jag är fast i den. Många har klagat på hennes hårda sätt att skriva men det är det jag gillar. Jag gillar att hon skriver det jag tänker. Jag gillar att någon vågar säga det högt!

När vi kom in blev de kvällsmat och matlagning och sen tog jag mig faktiskt ut och gick en promenad med Ica. 6,5 km stannade klockan på och det är jag riktigt nöjd med! Hade inte Ica svarat på mitt mess så hade jag aldrig gått ut. Det kan jag erkänna men nu ville hon med och då var det bara att gå! Men vad skönt det är nu när det är gjort!

Tisdag är det dags att skaffa gymkort! Heja heja! Nu tar vi tag i livet och börjar må bra igen! Nu vill jag, nu är jag redo! Träna är alltid bra för både kropp och själ =) Jag och Ica var på två gästpass i onsdags och då kände jag verkligen hur mycket jag hade saknat att träna! Så nu ska vi börja igen! Jag kan inte känna mig mer förväntansfull än vad jag gör =)

 

2013-05-12 16.37.44