2013-05-11 17.52.36

Denna helgen har varit en riktig långhelg. Älsklingen var ledig i torsdags och fredags. Så superskönt men nu har man lite ångest över att han ska börja jobba imorgon ingen och man ska tillbaka till vardagen. Det känns ju mindre skoj om man säger så.

I alla fall. I torsdags åkte vi ner till Mullsjö. Vi åkte ner vid lunchtid och handlade, lagade mat, vilade, va ute och lekte och sen grillade vi på kvällen och tittade på TV. En mysdag helt enkelt.

Fredag åkte jag och Johan hem igen. Barnen stannade kvar. Vi åkte redan vid tio för vi hade endel ärenden att uträtta i Skövde innan kvällen. Bla skulle vi hämta mina linser, Johan skulle hämta sin telefon som vart på lagning och vi skulle handla lite. Sen åt vi Kina buffé och efter det mötte vi upp Fia för vi skulle träffas och köpa lite saker inför bröllopet som är om två veckor.

Sen åkte vi hem och njöt av det fina vädret innan det var dags att packa saker inför spelkvällen som vi skulle ha ute på Torsö. För nu var det dags för Grill och Spelkväll!

2013-05-10 18.55.522013-05-10 22.22.17

Vi hade en trevlig kväll som vanligt! Först spelade vi Cranium och sen fortsatte vi med så det ska låta, med andra ord och i din vildaste fantasi. Riktigt skoj och tiden flög iväg denna gången också. Vi var hemma runt två och jag och älsklingen somnade framåt tre.

Morgonen var seg och vi gick inte upp förrän halv tio. Det var skönt. Vi slöade och tog tid på oss och bara njöt av att vara barnlediga. Vi åt frukost och packade och tittade lite på TV och jag passade på att göra ett inträdesprov inför en utbildning jag sökt. 1017 är vi som krigar om platser till den utbildningen. Uscha mig! Det är många!

Sen for vi till Skövde och stannade till på Donken för lite mat. Men där var det sjukt mycket folk så det tog lite tid. Vi åt och sen åkte vi till Coop Extra för att handla fika inför eftermiddagen. Sen satt vi äntligen i bilen på väg ner till våra älskade ungar!

Nikki och Nora blev glada av att se pappa i alla fall. Att träffa mamma kvittade typ =(
Vi väntade in morfar för att sen gå till Tallkottens lekpark där vi fikade och barnen lekte och vi avslutade eftermiddagen med att plocka vitsippor!