2013-02-17 20.34.24

Städdag har vi haft idag. Segt men välbehövligt. Har lite kvar som inte hanns med men det tar vi imorgon istället. Har varit duktig och skrivit en matsedel med så i veckan som kommer vet vi vad vi ska äta till frukost, mellanmål, lunch och middag. Skönt. Riktigt skönt faktiskt.

Strax efter fyra gick jag och Nora och mötte upp Fia och vi var ute och gick nästan en timme. Men det var sjukt jobbigt. Jag spände mig hela tiden för jag var rädd för att halka. Jag gör ju det så extremt lätt. Det slutade med att jag gick och pulsade i snön istället för där var det inte halt men extremt jobbigt att gå istället. Var länge sen jag flåsade så mycket som jag gjorde under dagens promenad. Men det ska vi väl ändra på. Dags för skärpning. Särskilt om jag behöver opereras. Har fått reda på att det troligtvis är en cysta i ena äggstocken som ställer till mina magproblem. Så jag ska tillbaka till gyn så får de avgöra vad som ska göras.

2013-02-17 20.34.49

Nu sitter jag och älsklingen och myspyser framför TVn. Så ska det låta på den just nu. Snart börjar Johan Falk. Eller snarare jag myspyser och Johan sorterar tvätten som han skulle gjort för en vecka sen. Nu fick han inte mer tid för jag ska tvätta imorgon och behöver tvättkorgarna!