2013-02-16 13.20.24

I veckan läste vi på skovdenyheter.se att de skulle stänga av vattnet på några ställen i Timmersdala. Jag va orolig över att vi skulle beröras då gatan ovanför och under oss skulle ha avstängt vatten men vår gata stod inte med och vi fick heller ingen information från något ställe så då tänkte vi att “skönt vi slapp”.

Vi åt frukost som vanligt och morgonen var lugn och skön. Sen pratade jag med mamma i telefon och tänkte vattna blommorna. INGET vatten! Så sur och irriterad jag blev. Informera tidningarna men inte informera de som det berör.

Så det blev till att fundera ut vad vi skulle göra. Först tänkte vi hämta några flaskor vatten på tappen men så kom jag på… hur ska vi kunna gå på toa då? Då räcker de ju inte med några få flaskor. Efter lite överläggande bestämde vi oss för att ringa till Jacob och fråga om vi fick vara där. Älsklingen väckte tydligen honom och han var nyvaken och inte jättesugen på att få dit oss. Men när vi erbjöd mat och städning så fick vi komma ;)

Så efter ett tag så åkte vi iväg och handlade lite på Öob och Willys innan vi åkte och hälsade på stackars Svågern. Jag började diska och Johan laga mat. Jacob satte sig och pusslade med Flickorna.

Trots dessa tveksamheter till en början så tycker jag att vi fick en trevlig dag. Jacob fick mat, bullar och lite diskat och städat. Tror han var rätt nöjd sen i alla fall =)

Idag blir det städa hemma istället. Det är inte alls kul. Det är mycket roligare att städa borta än hemma. Men det är väl för att man får en annan uppskattning än vad man får hemma.