DSC01725

Ja igår var det minsann inget kul väder. Men efter att barnen sovit middag tog vi på oss regnkläder och vandrade ut till lekparken. Nora var väldigt förväntansfull medan Nikki fortfarande var lite avvaktande. Vad skulle hända nu? DSC01726När vi kom ut satte barnen igång att leka med en gång. Nikki tyckte det var spännande med all sand=)

Vi testade även att gunga och leka lite mer i sanden. Och sen ville Nora leka affär men då passade Nikki på att studera buskarna =p DSC01731allt ser ni på bilderna =)

Idag har vi varit på dagis. Jag och Nikki också. Nikki började att skolas in där idag. Det gick kanonbra och jag kan inte tänka mig att det kommer börja gå sämre heller. Nikki har ju träffat alla fröknar och barn innan DSC01756och hon har ju varit med inne också. Så Hon kommer säkerligen stormtrivas precis som sin syster. Men det är riktigt skönt =) Då vet man ju att de har det bra.

Jag och Nikki gick efter en timme men kom tillbaka DSC01765vid halv två och hämtade Nora. Då åkte vi tre plus älsklingen som vart ledig idag till T-dala och fixade våra nya sommardäck. Så nu måste vi bara ner till Mullsjö och sätta på dem med då vi bara köpte två och vi kan ju inte ha två sommardäck och två DSC01767dubbdäck på så sätter på alla fyra när vi åker ner nästa gång.

På hemvägen svängde vi av i Götene och gjorde lite ärenden hemma hos F. Det gick dock väldigt fort men ändå hann barnen somna i bilen när jag var där inne.DSC01773

Imorgon jobbar älsklingen igen. Känns lite sisådär måste jag säga. Har vart skönt att ha honom hemma en riktig långhelg. Det behövde jag. Jag har varit lite av ett nervvrak sen vi var sjuka. Så det har varit toppen att få lite DSC01776avlastning.

Nu ska jag hitta på nåt annat här. Hoppas det är bra med alla =)