IMAG0366

Tre nöjda barn må jag säga.

Idag har det vart Nikkis andra dag på dagis. Det går kanonbra! Hon leker och stojar med alla de andra barnen och Nora är en superstolt storasyster =)

När jag och Nikki kom hem efter dagis så åt vi och sen sov vi båda två en stund innan det var dags att hämta Nora. När det var avklarat gick vi och hämtade upp Cattis och Adrian för att vi skulle gå o leka i lekparken vid stadsträdgården. Barnen tyckte det var superkul.

Mitt i allt kommer det en polisbil, en ambulans och sen ytterligare en polisbil. Efter ett tag kommer de ut från scen med en människa som blöder i huvudet. Ambulansen åker iväg med människan och poliserna spärrar av hela scenen. Undra vad som hade hänt där!

Sen efter ett tag började det regna så vi packade ihop och gick hemåt. När vi vinkat hejdå till Cattis och Adrian såg jag att jag hade två missade samtal från okänd. Jag blev lite kall inombords då jag genast kände på mig att de handlade om nåt bra. Men lyckades lista ut vem det var och mycket riktigt. Goda nyheter!