I söndags tog vi det rätt lugnt på dagen. Vi femtiden satte vi oss i bien för att åka till T-dala för att äta julbord. Vi var 4 minuter sena men det var för att vi var tvungna att skrapa bilen och isen satt benhårt. Ena dörren gick inte ens att öppna. Blä säger jag till sånt. Annars gillar jag när det är kallt… iaf nu..

Men vi var inte sist iaf utan näst först tom =) När nästan alla kommit så fick F sina presenter för hon fyllde ju år igår. Nora fick sin julklapp av henne med. En barbapappasackosäck. Hon blev helt salig när hon fick syn på den. Det var minsann en populär julklapp!

Maten sen var jättegod. Jag blev precis sådär lagom mätt för en gångs skull. Jag saknade dock sillen. Men det är för att jag äntligen har börjat gilla sill. Det tog mig sådär ca 21 år att göra det och iår är det verkligen gott med sill. Men det får bli sill på julafton istället ^^

Kvällen var mycket trevlig och vi kom inte iväg förrän halv ett. Påväg hem såg vi två små jättesöta rådjur på vägen. Tur att vi inte körde på dem =)