Igår var det en riktigt skön dag. Jag och flickorna var ute på balkongen i flera timmar. Nora lekte med vatten och Nikki lekte med sin giraff. De njöt båda två och det märktes så väl.

DSC01024 DSC01025

Jag satt och läsa vi föräldrar som jag fick på posten. Ett testnummer så att man ska vilja köpa tidningen. Men det står ju i stort sett samma saker i alla de där tidningarna. Så mig får de inte som prenumerant. När jag läst klart tidningen så började jag lite med bordsplaceringen till bröllopet. Det är svårt. Särskilt när man inte fått svar från alla heller. Nu har de inte så många dagar på sig till att svara. 35 stycken kommer än så länge i alla fall. 20 som vi inte vet än. Det är rätt många. Men det kommer väl in svar hoppas jag.

Fick en rätt så bra bordsplacering tror jag. Så hoppas på att inte behöva göra om den alltför mycket. Sedan började jag att göra en “tårta” som ska fungera som en lyckoönskningstårta. Hoppas det blir som jag vill =)

På kvällen fick jag äntligen tummen ur och ringde till E. Typiskt nog är de inte hemma i helgen. Jag och älsklingen som tänkt att vi kunde åkt och hälsat på dem när vi ändå troligtvis ska till Trollhättan på söndag. Men det får bli en annan gång.

Nu ska jag äta frukost… lite för sent idag… men var stressigt imorse då Nikki ville ha mat fast jag inte tyckte hon behövde äta så tidigt då hon åt vid fem imorse. Men hon tyckte att hon var hungrig :p