Ja det är så vädret har varit idag. Men det har vart skönt de stunder solen vart framme och det har varit vindstilla.

Denna dagen har varit helt okej faktiskt. Pratat en hel del i telefon… saknar de gamla tiderna när man satt med telefonen fastklistrad vid örat minst 10 timmar per dygn. Men det funkar inte som småbarnsförälder iofs.. men i alla fall…

Har pratat med F och S i telefon idag i alla fall. F ringde och behövde lite hjälp så det fixade jag när vi lagt på. Va kul att prata med han igen, va ett tag sen vi pratade sådär lite längre. Sen blev han osocial för han spelade men skulle ändå hämta Nora och klä på Nikki :p

Sen ringde S och vi pratade i över en timme. Saknar verkligen våra samtal vi jämt hade förr. Det var till och med så illa att vi pratade tills vi somnade. *tänker tillbaka* men hade i alla fall en trevlig pratstund med henne och hoppas jag kunde hjälpa henne lite i alla fall!

Sen på eftermiddagen så har vi tagit kort till tidningen. Ska bli spännande och se hur de blev. Det får vi se på onsdag kväll då de publiceras på fotografens hemsida och vi ska välja vilket vi vill ha med i tidningen.

Efter det gick vi till en butik (kan inte skriva vilken ifall mamma är inne och läser :p) för att köpa morsdagpresent till min mamma, men det vi ville köpa var typiskt nog slut och skulle inte komma in förrän nästa vecka så får skriva ut en bild istället och köpa saken vid ett senare tillfälle.

Det har inte blivit någon träning idag då jag vart helt slut i kropp, huvud och ögon idag. Nya tag imorgon! Det rekommenderas tre pass i veckan i manualen. Men ska satsa på fyra i alla fall.

Nu ska jag sova! God Natt