Varför ska helgerna ta slut så fort? De hinner inte mer än att börja förrän de är slut igen.

Helgen har i alla fall varit bra. Igår var vi i Götene och firade älsklingens morfar som fyller 75 på tisdag. Det bjöds på exotisk planka med rotfruktsgratäng och till efterrätt fick vi äppelpaj =) Riktigt gott var det och dagen försvann i ett nafs.

Idag vaknade jag rätt tidigt av att Nikki ville ha mat. Så gick upp och ammade henne men somnade sedan i soffan igen. Men vaknade efter 20 minuter igen och ropade upp älsklingen ur sängen.

Förmiddagen tillbringades med att stryka gardiner och sätta upp dem i storarummet och köket. Det var verkligen på tiden! Sen målade jag 10 glas till bröllopet. Nu är det ungefär hälften kvar men de vill jag inte måla förrän vi fått svar om de kommer eller ej. Har fått bekräftat att 28 stycken kommer men 27 stycken vet vi inget om än. Men det är några dagar kvar innan svaret ska vara inne.

Nora vägrade sova middag så vi gick ut i stället och var ute till klockan sex. Nora fick kvällsmat och somnade sedan pang bom. Klockan sju ställde jag mig på crosstrainern och körde ett pass. Har gjort 3 pass på 3 dagar. Hoppas jag fortsätter såhär!

Imorgon är det fotografering som gäller. Hoppas det blir fina kort =) Sen får ni hålla utkik i tidningen ;) Tror iofs de blir publicerade på nätet med om jag inte minns fel…

Nu väntar sängen! Natti!