C360_2012-12-05-13-11-32

Barnen är överlyckliga över att snön har kommit. Tyvärr har vi inte kunnat vara ute idag då båda barnen är kanonförkylda. Tur de hade en dagisfri dag idag. Har bökat runt schemat lite denna veckan för ska på jobbchansen på ams imorgon och försöka få något napp där. Är inte så positiv dock. Men försöka går ju alltid. De ville ha norsktalande ekonomiassistenter. Jag är inte så bra på norska. Men de kanske kan gå ändå.

Denna dagen har bestått av jobbsök, tvättning och underhållning av barn. Det har inte vart de lättaste att sysselsätta dem då inget har varit kul och de känner sig pigga men samtidigt sjuka.

Nora är inne i en fas så börjar gå mig lite på nerverna. Varför, varför, varför?? Denna frågan borde tas bort ur svenska språket! Hon frågar varför om precis allt numera. Varför vi gör så, varför vi inte gör så, varför den har den färgen, varför jag säger så, varför får vi inte göra det, varför ska vi göra det…. varför varför varför… hela tiden!

Sen har det även vart en emotionellt jobbig vecka. Har hänt lite saker som jag inte vill ta upp här. Men har fått reda på att vi kanske har mer diagnoser än Cleidokranial Dysplasi i släkten/familjen så måste ta och prata med en läkare samt BVC så snart som möjligt egentligen. Men ska vänta på att mamma pratar med sin läkare först i alla fall.

Kvällen kommer bli lång. Älsklingen har nåt nyanställningsträff på jobbet så de skulle få mat och grejer. Skulle hålla på minst till 22. Urk för sånt. Gillar inte va själv på kvällarna.