C360_2012-12-07-12-15-07

För 3e gången i år har vi ingen dusch på några dagar. Första gången helrenoverades badrummet, andra gången reparerades fogen i duschen och denna gången rivs hela duschen ut och det är bara att börja om. Spännande. De luktar inte mumma direkt kan jag inte påstå. Men är väl nåt medel de använt för att få bort klinkersen.

Så nu får vi se hur lång tid detta projektet tar. Var lite snopet att de börja redan idag. När jag var på väg till ams så ringde hyresvärden och undra om vi var hemma. Tur i oturen så är barnen sjuka så älsklingen va hemma. När jag är klar på ams ringer jag hem och då berättar han att de redan börjat med badrummet. Vi hade ju inte ens tömt eller nåt där inne. Men så är det när de får bråttom. Vi visste ju inte ens att de skulle komma idag =p

Ams besöket va inget att ha som vanligt. Va jobbchansen. Poolia skulle vara där och rekrytera ekonomipersonal. Bullshit. De kom inte denna gången heller. Inte förra gången heller. Men då blev de borttagna från hemsidan i alla fall. Det hade de inte blivit idag. Så jag åkte in till Skövde helt i onödan. Riktigt irriterande. Särskilt när älsklingen har specialdagar på jobbet och borde vart där istället. Men så är det.

Nu sover barnen middag och jag ska väl ta tag i livet. Är rätt trött. Gillar inte köra bil i snö. Jag är så nervös och spänner mig så. Efter blir man helt slut istället.. aja.. sluta klaga nu! Haha!