Nu är det inte långt kvar! På måndag lyfter planet som ska ta mig till London! Längtar så och har längtat ända sedan biljetterna beställdes!

Ska bli skönt att få komma ifrån allt ett tag. Jag behöver lite ledigt! Har ju inte varit ledig på över ett år. Eller okej jag hade ju ett litet jullov på 1½ vecka men då var man ändå inte ledig eftersom man hela tiden haft skolarbete hängande över sig. Men nu så! Nu ska jag vara ledig. En vecka från jobbet. Ska bli skönt. Sen är det tyvärr bara en vecka kvar att jobba. Det är mycket blandade känslor. Fördelen är att jag kommer söka jobb jag vill arbeta med. Iofs kommer jag söka annat också bara för att få ett jobb. Men förhoppningsvis får jag ett jag vill ha! Nackdelen är såklart att jag blir arbetslös. Det är ju aldrig kul att vara. Skönt att få vara ledig lite men att ha hängande över sig att man inte har ett jobb att gå till det tär både på ekonomi och psyke!

Men nog med detta. Måndag morgon är det alltså London. Vi kommer att komma hem till Sverige på torsdagen och på fredagen sedan blir det Liseberg för hela slanten! Ska bli kul att se hur barnen reagerar. Nikki har ju aldrig varit där. Nora älskade det för två år sedan!

Vad ska jag göra i London då? Det återstår att se ^^