Igår fixade jag iordning min vanliga cykel. Alltså den nya och inte morfarscykeln. Har äntligen köpt alla delar till den vanliga. Så nu har man betalat 1½ cykel. Delarna var inte billiga. Bara sadeln med sadelpinne och fäste kostade ju över 500kr.

Märkte dock att korgen är borta. Vet inte om den har blivit stulen eller om vi tog bort den när vi flyttade eftersom den satt löst. Så blir att köpa en ny korg också. För det är det som jag saknar mest. En korg. Just nu har jag ju iofs barnsadeln att lägga saker i men det funkar ju inte om ett barn sitter i den.

Måste dessutom köpa en ny bättre sådan. Har en från Gekås nu och en är inte den bästa om man säger så.

Gick 1½ min fortare att cykla idag. Vet inte om det beror på en annan cykel eller om det beror på att jag fått lite lite mer muskler och uthållighet. Antagligen båda delarna. Förbränningen blev lite bättre i alla fall. 171 kcal till bussen och sen ytterligare några eftersom det är en liten bit från bussen till jobbet så sammanlagt blev det 258 kcal förbränning innan jobbet. Låter inte så mycket men tänker man att det är 258 kcal för inte ens 20 min så är det inte så dåligt!

Nu blir det dags att ta tag i jobbet. Är ovanligt lugnt här. Inte särskilt många som trillat in än…