Har precis stått 31 minuter på crosstrainern. Duktigt tycker jag. Förr stod jag bara 20, men det var pga kejsarsnittet som jag inte vågade stå längre. Men nu ska det banne mig vara minst 30 min varje gång jag står på den och 3-5 dagar i veckan. Så istället för att gå till affären och köpa nåt onyttigt (inte för jag brukar göra det men iaf… tanken har funnits där många dagar) så ställde jag mig på crosstrainern.

Nu ska jag snart duscha så jag luktar lite godare. Nora bokade TVn för det var Pippi dags tyckte hon. Så då är det bra att passa på med en snabb dusch.

Älsklingen ska jobba över på jobbet idag. Tråkigt för då kommer han inte hem förrän vid sju istället för sex. Men en timme hit och dit spelar inte mycket roll då han ändå är borta hela dagarna. 12 ½ timme för att vara rätt exakt. Det är långa dagar. Men han trivs på sitt jobb. Han är fastanställd. Han har en inkomst varje månad. Han får semester. Det är mycket som väger upp de långa dagarna. Den största nackdelen är att han missar mycket tid med sina barn och jag ett stort lass att bära själv här hemma.

Men det går. Det måste gå. Jag har inte lust att flytta om jag inte får en större lägenhet eller ett hus. Och större lägenhet går knappt att få om man inte står i kö och det gör vi inte då våra planer är husköp om några år.

Ne duschen var det! Tjopp