smiling-shark-uv-drakt-rod

Då det om några månader är dags att åka utomlands så har vi bestämt här hemma att det är dags att införskaffa oss UV-dräkter till barnen. Sagt och gjort. Sist jag var på Gekås så hittade jag denna UV-dräkten från Smiling Sharks. 19.95 kr kostade den där. Superbillig och bra. Men tyvärr fanns det bara en kvar i rätt storlek så det fick bli att beställa en annan UV-dräkt hemifrån.

När jag letade efter en till så hittade jag en exakt likadan men denna kostade 299kr +frakt. Så dealen var helt okej! Nora fick denna röda och vi beställde en rosa från Zunblock till Nikki.

Jag trodde att Nikkis UV-dräkt skulle komma igår men Ellos som vi beställde ifrån hade gjort en felleverans och vi fick en baddräkt storlek Dam 42 från Speedo. Snacka om att jag blev förvånad. Jag trodde ju att det var jag som gjort fel! Haha så tokigt det kan bli. Ringde och de beklagade så mycket och skulle skicka iväg den riktiga baddräkten på en gång så nu är den på gång hem hit.

Nu har jag precis hämtat hem mina gryn. Dagen har bestått av plugg, plugg o plugg och kommer fortsätta så om barnen tillåter det. Jag hoppas det för det behövs verkligen. Jag känner mig lite väl lost känns det som!