2013-10-10 18.08.18

Sista rycket inför tentan imorgon nu. Lite nervös är jag allt. Det känns för lugnt. Räknedelen kommer nog gå hyfsat i alla fall. Men fakta delen. Jag vågar inte ens tänka på det. Hur ska detta gå. Jag får inte in mer fakta. Det tar bara stopp! Jag vet inte hur jag ska få in det och jag vet inte vad som är viktigt. Det är mycket vi bara gått igenom lite fort. Hur viktigt är det för denna tentan?

Nu blir det i alla fall matpaus. Sen ska älsklingen förhöra mig på lite frågor. Se hur det går. Men det ska bli så skönt att få ha detta över. Nu blir det lång tid kvar tills nästa tenta eftersom jag missar vår nästa eftersom jag är på Gran Canaria då. Så får göra den tentan i januari istället. Det jobbiga är att ha den och sen nästkommande kurs tenta när inpå varandra. Men det är ju så det får bli. Det är inte mycket som man kan göra åt det. Eller ja, strunta i att åka men det har jag ingen lust med nu när allt är betalt och klart.

På söndag ska jag ta upp träningen igen efter att inte ha tränat på 3 (!) veckor. Men förkylningen har hängt i först två veckor och denna veckan har jag inte haft tid då den har gått åt till tentan. Så det ska bli riktigt skönt att äntligen få träna igen. Jag har nog lite abstinens måste jag säga!