2011-09-09 17.41.22Ja ibland får man passa på under de små lugna stunderna. Jag hade en sådan som varade 10 minuter innan. Då pärlade Nora och Nikki målade. Jag passade såklart på att göra läxor. Prioriterar det framför att städa. Vet inte vilket jag borde prioritera först. Städa behövs verkligen då det ser ut som ett bombnedslag här och det är sandigt i hallen, smuligt i köket och fullt med ren tvätt i vardagsrummet…
Skolarbete har jag på tok för mycket känns det som. Kommer ha att göra flera veckor..2011-09-09 17.40.27
Skolarbetet är ju viktigt med då det är min framtid det handlar om.

Skulle egentligen festa imorgon. Längtat i flera månader efter det men känner verkligen att jag inte hinner. Måste göra skolarbete. 2011-09-09 17.41.48Jag har ju prov nästa vecka och veckan därpå har jag ett jättestort prov i Företagsekonomi som allt bara är ett virrvarr för tillfället.

Matten börjar nog klarna lite nu i alla fall. Hoppas jag! Ska sätta mig ner lite imorgon och hoppas på det bästa. Sen måste jag skriva om förtroendemannalagen och det är ju inte lite att skriva. Sen är det såklart företagsekonomin som måste läsas på.

Sen är det alla andra ämnen med som borde repeteras vad man har lärt sig. Känns som man gått i skolan flera månader med tanke på hur långt vi kommit med allt. Känns verkligen inte som det bara har hållit på i tre veckor och jag har gått 2 veckor och 1 dag…

Ne nu är det dags att ta tag i livet igen!