Vi började dagen med att åka till Skövde och köpte våra efterlängtade skor. Nora gick upp 2 (!) skostorlekar idag. Hennes gamla skor var 22 men hon fick 24 idag. Hon va helt såld på sina skor. Hon vägrade tom ta av sig dem i affären så det var bara att lyfta upp henne med skor på och ställa henne på kassabänken så expediten kunde skanna in dem. Nora fick två par skor, ett par kängor (de hon totalt älskar), ett par sneekers eller vad det heter.. dem ska hon ha tills det blir kallt. Johan fick ett par nya skor, jag fick mig ett par nya skor och Nikki fick ett par nya fodrade skor.

Sen in på Lindex och köpa ett par byxor till mig och ett par leggings, sen in på KappAhl men där hitta jag inget. Sen blev det fika och shoppingen avslutades inne på Maxi där jag hittade två överdelar och ett pennfack till mig. Mycket behövligt alla inköp idag!

Sen hem och städa klart de vi inte hann igår och sen har jag pluggat o pluggat. Har suttit MINST 4 timmar med matten. Nu är jag snart ikapp. Äntligen! Innan matten gjorde jag uppgifterna till Personaladministrationen. Det tog väl en timme bara det. Så måste ju säga att jag har minst sagt haft att göra idag. Skolarbeten under 5 timmar det gör så att man e helt slut. Kommer nog sova supergott i natt!

noras skor

Här är kängorna vi köpte till Nora. Dock är de mycket snyggare i verkligheten då rosen inte är rosa utan den är klarröd och snörena har massa silverglitter!