2013-11-20 15.22.28Igår när man kom hem så hade man verkligen vinterkänslor i hela kroppen. Morgonens frost fanns fortfarande på gräsmattorna trots att det var sent på eftermiddagen. Äntligen kanske det kunde bli lite kallare.

När jag vaknade i morse och såg att folk på Facebook hade skrivit att det snöat i natt så var jag ju tvungen att skynda mig upp och titta om så var fallet. Visst det hade snöat, men vad fanns ute? Slask! Nästan allt hade redan smält bort. Var lite kvar på uppfarten bara. Nu är det snöblandat regn ute. Suck. Egentligen vill jag ju inte ha snö förrän vi kommer hem från Gran Canaria men nu när det ändå regnar kan det lika gärna komma snö istället.

Jag hoppar på en riktigt bitande och kall vinter. Jag vill kunna åka pulka och skridskor med barnen! I år väger jag i alla fall 16,5 kg mindre mot vad jag gjorde förra året så tycker att det borde bli lite lättare att röra mig under alla dessa vinterkläder. Problemet i år är snarare att vinterjackan är klumpig för att den är för stor.

Nu ska jag strax äta frukost. Har suttit och pluggat i snart två timmar. Känns helt okej med tanke på att klockan inte är mer än lite efter 9.