2013-11-21 07.52.12Idag var jag uppe med tuppen. Vaknade av mig själv vid halv sex. Gick på toa, satte på TVn, gick in till Nikki och sa att hon kunde titta på barnprogrammen om hon ville, gick och la mig och grejade med telefonen, gick upp när klockan ringde. Iväg med barn till dagis och gubbe till jobb och hem själv för att ta upp studierna. Hemstudier idag. Så skönt att slippa sätta sig i en bil och åka till skolan. Men visst, det är lite ensamt att sitta hemma men samtidigt väldigt skönt. Jag jobbar bäst här. Så är det bara. I skolan får jag inte in det på samma sätt, det har jag aldrig fått.

På med Spotify, fram med böckerna och sen är det bara att sitta i sin egna lilla värld. Underbart! Jag håller på att få en sån underbar lista på Spotify med så det gör ju inte saken sämre. Jag blir glad och lycklig så fort den är på!  <3

I skolan annars går det bara bra som vanligt. Vår lärare vi har nu är förvånad att vi lärt känna varandra så snabbt och bra i klassen. Vi skrattar mycket och vi är oftast glada. Vår lärare är väldigt skämtsam med så det känns helt kanon. Tråkigt att vi bara har henne 2 veckor till. För hon är verkligen kanonbra! Hon hamnar helt klart i topp fem av bästa lärare jag haft genom tiderna! Det kommer bli riktigt tråkigt att vi inte får ha henne mer.

Nepp, nu får de va slut med pausen! Tillbaka till bokföringen!