Det var frågan jag ställde mig när jag hade lämnat barnen på dagis. Ska jag ge mig ut på en cykeltur eller inte? Det blåser ju något så förskräckligt och jag vet ju att jag kommer ha motvind halva vägen.

Jag gick in och åt frukost och satte i en tvätt i maskinen. Tittade på ett avsnitt av Greys och messade älsklingen om jag skulle träna på Wiit eller cykla. Cykla sa han och så blev det.

Nu sitter jag här med helt skakiga armar och ben. Det var verkligen det jobbigaste passet på länge. Vissa bitar när det var plant eller en mini nedförsbacke så kunde det vara så illa med blåsten att man var tvungen att ha i ETTAN!

Men runt kom jag och en mil blev det. Behövde en paus efter första sträckan med halvt om halvt med motvind. Jag behövde samla krafter till den värsta biten. Den längsta och med motvind. Tog en Celsius för att få i lite vätska och ork. Men när jag startade igen missade jag att sätta på pulsklockan! Det grämer mig!

Cykling 23 aug

Nu blir ju bilden mini men där pilen är där missade jag pulsklockan! Gah dumma mig! En sak som e tråkig med den GPSen i klockan jag har är att kartorna är inte särskilt detaljerade. Nästa gång får jag nog sätta på mobilen med så jag får fina kartor… Nörd jag är!

Nu ska jag dricka upp det sista av vattnet och kissa och sen ska jag ut och hänga upp tvätten.. eller om de blir inne.. e regn i luften =/

Ha en bra dag gott folk!