image

Söndagkväll och ett träningspass är avklarat. Sitter o njuter av lugnet medan jag väntar på Ica. Hon är duktig och kör dubbelpass men jag vågar inte utmana ödet. Då lär jag bli sjuk. Har vart hängig länge nu. Feber som kommer o går men inget annat som vill bryta ut. Veckan som gått har varit lugn. Va på en kanon bra föreläsning i tisdags med Babben Larsson. Hon pratade om ett tungt ämne, men gjorde de så bra! Hon pratade om att gå in i väggen. Vilka bra tips jag fick med mig efter denna kväll o Babben blev lite av en ny idol ;)

Helgen har varit lugn. Åkt pulka, haft mys med barn o man. Skulle åkt till Mullsjö men i sista stund ändrades planerna. Men det var riktigt skönt att få ha en helg utan något bestämt. Nästa helg blir de fullt upp igen :-) Jag försöker njuta av att det är sista kursen i skolan, men de e svårt för jag vet hur mycket jag kommer sakna det. Jag går runt och filurar på om jag ska söka något till hösten men borde låta bli. Älsklingen skall förhoppningsvis läsa något så då kan de va skönt för han att ensam få tid till studier. Jag har ju haft mina år ;)

Kanske skull jag ta tag i att läsa på om aktiesparande så jag kan få en jäkligt bra pension ;) haha! Eller så får de vänta…juste… Har svårt att låta bli!

Dags att ta tag i livet kanske. Egentiden slut för denna gång. Helt underbar avslappning! Detta skall göras om <3