IMAG0269

Det är så skönt med helg mellan två kurser. Inga direkta måsten och man kan få i ordning det som förfallit men man kan samtidigt bara göra det man vill utan att känna att man har något annat hängande över sig. Så denna helgen har det blivit städa, pyssla och umgås med härliga vänner! Först var planerna att bara ha en myskväll med barnen framför Fångarna på fortet igår. De orkade nämligen inte hålla sig vakna i fredags när de gick på tv. Men planerna blev ändrade då vi blev bjudna på mat istället.

Riktigt god mat och när barnen var lagda blev det även lite spelkväll. Mycket trevligt och längesen var det så det gjorde det hela lite extra trevligt <3. Klockan sprang iväg och helt plötsligt var det midnatt. Vi tackade för oss packade in oss och åkte den korta biten hem. Lite onödigt med bilen kändes det som, men med två sovande barn är det rätt skönt att slippa väcka dem eller trycka ner dem i en vagn.

Nu blir det snart mat och sen efter det skall jag börja med ”projekt kylskåp”. Nu har jag många projekt igång men så får de va. Får göra lite det som jag känner för så kommer allt bli klart tillslut. Jag och älsklingen har suttit och tittat igenom massa kort. Va tiden har gått och vilken utveckling barnen har gjort. Va små Nikki o Nora var när vi flyttade hit! Våra skruttar. Tiden har bara sagt tjofs!