Gick in på destination.se och drömde mig bort från vardagen en stund. Hittade en billig resa till Kreta 8 dagar boende i 2 rumslägenhet och flyg från Landvetter för lite mer än 4500 för två vuxna eller lite mer än 7000 för 2 vuxna och 2 barn.

Lägenheter Alfa - Bild 1

Ja drömma går ju. Men måste hitta mig ett jobb först innan man gör drömmarna till verklighet.

Men jag och älsklingen ska iaf förhoppningsvis på en weekend till Riga eller Tallinn om vi kan bestämma oss för vart någon gång. Det ska bli mysigt och välbehövligt! Har ni åsikter eller tips om vilket av ställena som ska väljas så välkomnas dem!

Annars så är Nora gumman sjuk igen. Vi blir inte mer än friska förrän det är dags att bli sjuka igen. Så ingen promenad me Cattis o Adrian idag =( Får hoppas vi är friska till babyrytmiken iaf!

I fredags så va jag och provjobbade i Hällekis med. Hemtjänsten där. Det kändes bra och ska tillbaka dit med mer bredvid gång när Nikki är inskolad på dagis. Sen får vi se hur det är och blir. Vet inte riktigt om jag verkligen passar att arbeta med gamla. Jag blir så ledsen av att se hur dåliga vissa är. Jag vill inte bli gammal!

IMAG0006

Det blir ett väldigt hoppigt inlägg idag. Men så är det ibland. Länge sen jag uppdaterade och då blir det så. Älskar denna bilden på Nora. Hon fick tag på mormors läppstift när hon låg nere i källaren och sov. Varför mormor förvarar sitt smink där är en annan fråga. Men visst blev hon fin vår lilla madam. Massa läppstift överallt. I ögonen o i öronen. Ungar <3

Ne dags att återgå till vardagen! Trevligt med lite avkoppling ibland iaf. Barnen vaknar väl snart också och då blir det slut på lugnet!