Jag vill inte att sista veckan på semestern redan ska va här. Jag vill vara ledig några veckor till. Det har varit så skönt att inte behöva stressa med diverse saker. Kunna lägga sig när man vill och faktiskt kunna vara vaken till tolv utan att ha deckat innan klockan slagit åtta. Senaste veckan har jag somnat runt halv ett och vaknat av mig själv halv åtta. Sen har jag varit pigg hela dagen. Det är ju såhär jag vill ha det. Jag är så enormt trött på att vara trött hela tiden.

Men jag misstänker att det kommer vara så efter bara någon dag på jobbet. Fattar inte vad det är som gör mig så enormt trött. Men något är det för jag är inte sån när jag har semester.

Denna o förra veckan har det varit fönsterrenovering på schemat. På framsidan har vi bara målat om men nu har vi gått på fönstren på baksidan vilket innebär att några av dem måste kittas om.

Så vi får se hur resultatet blir. Men det är verkligen charmen med hus. Man måste gå o dona lite hela tiden. Jag lär mig massor hela tiden. Men jag önskar att min andre hälft hade kunnat lite mer så att han kunnat lära mig istället. Men nuförtiden finns ju google. Min bästa vän när det gäller huset!

Imorse var jag o älsklingen inne i Skövde o köpte saker till kittningen och han skulle hämta sina cykeldäck på team sportia. Då passade vi på att gå in o kolla på en mobilhållare till cykeln. De hade en som vi köpte i för tidig födelsedagspresent till mig. Så nu vill jag egentligen bara ge mig ut för att testa den. Men de får nog bli en annan dag. Fönstrena måste ju bli klara.