31 grader varmt mitt på dagen. Det är min melodi. Älskar det. Näst sista veckan av semestern börjar lida mot sitt slut. Lite ångest faktiskt. Tiden innan semestern var inte rolig. Jag mådde skit och var sönderstressad. Nu är jag lugn o dagarna går i sitt lunk. Det är så skönt. Är lite orolig att det ska bli likadant igen till hösten.

Men nu ska jag sluta bekymra mig om det. Jag o Älsklingen har precis tagit oss kvällens sista dopp i poolen. Tur att barnen övertalade oss att köpa den. Den har varit så skön att ha nu när det har varit så varmt.

Igår var vi ute i skogen o letade kantareller och tro det eller ej. Vi hittade faktiskt! Så på kvällen åt vi nybakade varma mackor med kantarellstuvning. Så gott.

Imorgon kommer barnen hem. Ska bli skönt med lite rutiner igen. Men vi har påbörjat sommarens hemma projekt nu. O kommit en bit också så det är skönt. Vi hinner nog inte klart till innan semestern tar slut. Men de får bli så. Lite ledigt med återhämtning behövs.

Ljuvliga sommartid. Tänk om det kunde få vara så här lite längre tid varje år. O sen en superkall vinter. Då hade jag varit helnöjd.