Är riktigt trött nu. Ska bli skönt att få lägga sig och sova. Men måste bädda rent i sängen först för de använda sängkläderna tog jag bort innan idag. Blä.

Allt gick bra i Götene. Js uppträdande va bra =) Efter det åkte vi till F och fick tårta. Riktigt god var den =)

Fick ett roligt brev från akassan idag med. Ja, det var faktiskt ett positivt brev! De höjer min akassa till maxtaket! Så jag kommer alltså få ut så mycket som man kan. Snacka om att det inte behövs en bra lön för att få ut max i akassa!

Nu måste vi bara få Försäkringskassan att fatta att de har höjt min akassa med. De e ju inte alltid så snabba. Ska ringa o prata med akassan imorgon i alla fall så att de skickar ut uppgifterna till fkassan med.

Älsklingen ska på anställningsintervju imon med =) Hoppas att det leder till något kul. Men det var visst många sökande. Fast det är klart. Till skatteverket var det 2000 sökande och min älskling var en av 10 som fick det. Hoppas han har samma flyt denna gången!

Sov gott!