Detta året började med att avsluta förra årets nyårsfirande. Precis som det är varje år. Vi firade nyår hemma hos oss med god mat och trevligt sällskap. Jag insåg tidigt i januari att jag misshandlat min kropp och ville ta tag i det. Det gick dock väldigt segt och disciplinen fanns inte förrän i maj/juni.

C360_2013-01-18-18-20-16_org_thumb[3]I mitten av januari beställde vi en ny säng till Nikki. Dock blev det en massa krångel med denna då den första vi fick var skavd och sönder på flera ställen. Men efter att ha varit i kontakt med Halens så löste sig allt och de var mycket tillmötesgående. Nora blev väldigt avundsjuk på Nikkis säng och började planera hur hon ville att hennes egna rum skulle se ut.

Nora var på besök hos tandläkaren där hon fick mycket beröm för sina tänder. Det blev även bestämt att hon skulle gå på extra många tandläkarkontroller pga vårt syndrom. Så nu går hon hos tandläkaren var tredje månad. Hon fick även besöka ögondoktorn och där konstaterades det att hon ser verkligen jättebra för sin ålder och skulle inte komma tillbaka förrän det blev dags att börja skolan.

C360_2013-01-25-09-40-34_thumb[4]Jag tog tag i mina magproblem och tog mig till VC. Där fick jag ta massa prover och tillslut blev det remiss för att röntga min mage i Göteborg. De sa att de hittade en cysta, men det visade sig att det inte var det som var problemet. Tyvärr. Har inte orkat ta tag i mina magproblem efter det då de släppte det hela bara sådär ytterligare en gång.

Johan var i Göteborg med jobbet. Kommer inte ihåg vad det var denna gång. Enhetsmöte kanske? Så jag och barnen hade lite mysig egentid <3

C360_2013-01-21-12-47-33_thumb[3]

I slutet av januari låg vi sjuka hela familjen. Jag åkte tillslut till läkaren då jag inte blev bättre. Domen blev öroninflammation. Dagen innan jag tog mig till läkaren var vi på den årliga revyn. Även Jacob var sjuk då. Det var verkligen en riktig sjukdomsperiod då alla var sjuka.

Nikki vaknade på nyår av alla raketerna och hon fick lite sömnsvårigheter. Hon vaknade ofta på nätterna och var orolig och vi lät henne sova i vår säng om hon vaknade. Detta slutade hon med när hon förstod att det inte skulle komma mer raketer. Så i år måste vi tänka på detta!

2 kvällar i veckan satt jag och spelade tillsammans med en hel hög underbara människor. Vi hade väldigt roligt och vi kämpade för att få ner nya bossar. Det var kvällar som var heliga för mig i januari. Jag tyckte det var så kul igen att få spela lite och vara i min egen lilla värld. Jag var väldigt nere till sinnet så det var skönt att få fly verkligheten lite.

WoWScrnShot_012313_221213_thumb[15]Det blev dags för nya telefonabonnemang för mig och älsklingen så vi passade på att köpa nya telefoner. Jag köpte mig en Samsung Galaxy s3 och älsklingen köpte sig en Nexus 7. Jag var väldigt velig innan jag bestämde mig för vilken jag skulle ta och nu i efterhand är jag kanonnöjd med mitt val! Bästa mobilvalet efter min älskade Nokia 7510 (eller var den hette) och min Desire Z med tangentbord!

C360_2013-01-28-20-06-04_thumb[2]

Jag beställde kläder till det stundande bröllopet som skulle vara i maj och jag blev så nöjd över mina inköp =)    Jag passade även på att klippa mig i Januari. Något som verkligen inte händer ofta. Så det var skönt med nytt och fräscht i håret. Men hade oturen att halka på hemvägen så fick ett sår som inte ville läka på mitt knä.

Sammanfattningsvis så tycker jag att januari var en rätt okej månad. Mycket läkarbesök, hela familjen var sjuka, men vi hade även en bra tid tillsammans =)