Februari började med att jag fick ett mycket rörande besked. Jag fick inte berätta något för någon, inte ens Johan. Detta var supersvårt då jag bara ville ventilera mig med någon så skrev ett inlägg om det på bloggen och det var flera stycken som var så nyfikna. Det jag fick reda på då var att Sara väntade barn. Jag blev så glad när hon berättade det för mig att jag började gråta <3

Jag var trött på kylan och snön och längtade efter våren. Men det kom mer snö som regnade bort och så kom det mer snö igen.

2013-02-02 21.59.02_thumb[2]

Jag och älsklingen fick en hotellnatt i Göteborg i julklapp av Fia och vi åkte iväg på den och hade det mycket trevligt. Vi åt gott, slappnade av i relaxen och vi besökte Universeum. Det var första gången för mig och dit vill jag verkligen åka med mina barn! Vi fick även göra ett besök på Nordstan för att köpa en dator till Fia :p

2013-02-03 12.31.59_thumb[4]Fredrik var förbi och vi åkte pulka tillsammans med barnen. Detta var mycket poppis. Efter ett tag blev Nikki trött och tjurig så hon och jag gick hem. När Fredrik och Nora kom hem så gick de med en gång igen för de skulle köpa fika. Nora peka och Fredrik betala. Bortskämda unge!

20130207_154513

Jag, Johan, Jacob o Fia hade spelkväll. Vi åt hemmagjorda tappas och när barnen la sig så började vi spelkvällen. Mitt i gjorde vi en paus för att göra supergod efterrätt. Annans och Jordgubbspaj till tjejerna och Jordgubbspaj till killarna.2013-02-09 22.27.39_thumb[8]

Jag och Fia var och såg Ego. En kanonfilm. Kanske dags att se den igen!

Vårt vatten stängdes av här i Timmersdala och vi fick ingen information om detta så när vi vaknade en lördagsmorgon och inte hade något vatten. Vi ringde och väckte Jacob. När vi erbjöd städning och mat så fick vi komma och våldgästa honom. Dagen blev mycket trevlig!

2013-02-16 13.20.24_thumb[3]   I slutet av februari åkte jag till Mariestad och hjälpte Jacob att packa ner sin lägenhet för han skulle flytta till Torsö. Jag hjälpte även till med flyttstädet. Så nu har jag betalat tillbaka för alla de gånger han hjälpt oss flytta =)

Både Nora och Nikki var sjuka i februari. Feber, hosta och ont i halsen. Men mitt under sjukstugan så fick jag ett trevligt telefonsamtal från Skara Sommarland. De hade en intervju med mig och sen fick jag även komma på en gruppaudition (längre fram i vår) och vi vet ju alla att jag fick jobbet sen =)

Nikki var en riktigt liten trotsig snart treåring och jag kände mig helt otillräcklig som mamma. Jag tog hårt åt mig åt detta och mådde inge vidare. Men när solen började titta fram så blev även humöret bättre.