antagen

Idag blev jag verkligen riktigt stolt över mig själv. I måndags fick jag ju reda på att jag kommit in på ena utbildningen som jag hade sökt. Idag fick jag reda på att jag även kommit in på den andra som jag sökt. Nu blir det de svåra beslutet om jag ska läsa vidare eller ej och var jag i så fall ska läsa!

Men det är helt underbart att få känna sig stolt över sig själv! Ena utbildningen hade 182 sökande till 32 platser och den andra hade ett prov man skulle göra. Det var inte det lättaste provet men det handlade om ämnet. Det var 1017 eller om det var 1117 som skulle göra provet. Så jag är riktigt stolt. Jag vet inte hur många platser som fanns till den andra utbildningen. Den är på distans men den ska ha regelbundna träffar i sthlm.

Detta firar vi med ett hårt Easylinepass ikväll och jag ska verkligen ta i gärnet trots träningsvärk from the hell!

Hihihi Detta behövde jag efter den senaste tidens tråkigheter!