2013-06-23 11.46.56

Ska jag vara ärlig tycker jag faktiskt det har varit rätt skönt med lite regn de senaste dagarna. Man får en sån myskänsla och det känns helt okej att sitta inne framför TVn med barnen på eftermiddagen.

Jag hoppas dock att det bara är en period nu det regnar för inte är det kul att ha såhär resten av sommaren. Värmen har ju knappt vart här och hälsat på ju.

Till helgen hoppas jag att det blir fint. Blir lite donande då. Städa måste göras. Sen måste vi in till Skövde och se om vi hittar ett par skor till mig. Rosa skor var tydligen inte så poppis att ha på sig på Sommarland.

Måste förbi där med och byta mina kläder också. Så man kan få rätt storlekar. Det vore ju faktiskt inte helt fel. En tröja som bara går till naveln ser nog inte särskilt proffsigt ut :p

En vecka kvar till man börjar jobba alltså. Då får det gärna vara fint väder! Inte så kul att behöva jobba ute i regn och rusk! Men en fördel med detta regnväder är att man är verkligen peppad till att åka till gymmet och träna. Det är man ju inte direkt när det är strålande sol och varmt.

Jag och Ica var iväg idag igen. Mitt älsklingspass. Easyline med Mikael! Dock var det riktigt jobbigt då jag har träningsvärk i nästan hela kroppen. Det känns verkligen att man varit aktiv denna veckan. Men nu blir det två dagars vila från träningen. Sen kör vi Easyline på söndag med en ledare vi inte testat innan! Ska bli trevligt!