DSC05717

Ja, nu har jag verkligen ångest inför praktiken. Inget napp än. Men pratat med ett ställe som verkade positiva i alla fall och han jag pratade med skulle prata med sina kollegor om det fanns något att göra. Håller tummarna så de vitnar. Detta är ett ställe jag gärna skulle vara på också så det är ju positivt också.

Annars har jag ringt, besökt, mailat utan några direkt positiva resultat. Antingen har de bara inte möjlighet, de har inte tid eller de anser sig själva som för små. Aja det är bara att hålla tummarna nu på att detta stället jag hoppas på säger jag!

Annars längtar jag efter sommaren. Riktigt mycket nu. Eller i alla fall våren så man kan börja vara ute och gå utan att halka och så sig halvt fördärvad. Nytt schema och ny termin nu sen i måndags. Sämre schema men det ska väl gå ändå. Är ju bara en termin kvar och det tycker jag ändå är lite synd för jag trivs kanon i klasen och med att studera.

Jag har börjat träna på allvar nu. Försöker hinna med 2-3 pass i veckan. Har testat mycket nytt jag aldrig testat förut nu. Bodypump, Box, Zumba och idag blir det att testa Afropower och på måndag ska jag testa Sh’bam. Spännande!

Hittade en sån mysig bild på Nikki när jag och barnen tittade igenom bilderna från mitt o älsklingens bröllop. Hon är verkligen inte sig lik på bilden. Hon ser alldeles för oskyldig ut <3