IMG_5401

Det bara kryper i kroppen hos mig nu då jag inte fått någon praktikplats ännu. Jag har verkligen ångestkänslor över detta. Jag hoppas innerligt att de jag hoppas på tar emot mig. Pratade med dem idag men de kunde inte ge nåt besked men han skulle höra av sig imorgon då han skulle prata med en tjej som jag troligtvis skulle få sitta med i så fall. Så nu hänger allt på henne. Vill hon ha en praktikant i tre veckor? Jag hoppas det! Jag vet inte vad jag ska göra annars. Eller ja.. hoppas att personalchefen på länsstyrelsen kan hitta något hos dem. Men de gjorde inte så mycket administrativa saker där. Inte som man kunde ha praktik med i alla fall. Usch. Jag gillar inte denna känslan.

Till något roligare. Igår var jag och barnen i Lidköping och hälsade på Alfred och Adrian. Självklart Cattis och Robin med. Det var mycket trevligt och barnen hade superskoj och var helt slut när vi kom hem. Nikki ville inte ens äta välling innan hon ville sova och då är hon trött!