Usch tiden försvinner för mig! Hinner ju inte med att blogga. Suck. Vad har hänt då? Jo, jag jobbar. På Skatteverket i växeln. Inte det roligaste arbetet då det är rätt enformigt men helt okej ändå. Har varit med om värre arbeten.

Älsklingen gick på semester idag. Eller ja.. i fredags…och flickorna fick sitt efterlängtade sommarlov. Idag kom de och mötte mig när jag slutat jobbet. Vi tog svängen förbi Länsstyrelsen för Johan hade lyckats glömma massa matbyttor, trots tjat från frugan!! Sen tog vi varsin glass i hamnen innan vi tog bussen hem.

När vi gick av bussen vinkade jag av familjen och satte mig sedan på cykeln och trampade efter dem hem. Ska försöka cykla så mycket som möjligt nu när älsklingen är ledig. Då får jag bra träning!

Bränner från 160-200 kcal på enkel resa som tar mindre än 15 min. Snabbaste jag har cyklat på är 13.13 och längsta är 15.40. När jag får iordning på min cykel sen ska jag försöka ta lite längre turer också och så ska vi sätta på cykelsadlarna så att barnen kan hänga med!

Annars är allt bra med oss. Träffade älskade Sara i lördags <3 Alltid lika trevligt att träffa henne.

Denna veckan består av Winnerbäck på torsdag kväll och på fredag får vi finbesök från både Norrköping och Göteborg!

 

Skärmklipp