IMG_6968

IMG_6992

IMG_6994

Lägger upp några bilder från midsommar. Vi hade väldig tur med vädret och fick uppleva en midsommar utan regn. Det hör ju verkligen inte till vanligheterna!

Denna dagen på jobbet har varit kolugn. Dock började den inte särskilt bra då jag blev utskälld nästan direkt på morgonen av en tant som ringde in och inte fick tag i sin handläggare (handläggaren skulle börja 7 min senare). Jag var både en bitch, ragata och bodde i Stockholm enligt tanten… aja… hade en annan som ringde in på eftermiddagen som gjorde min dag istället! Måste säga att de som är trevligast att prata med är antingen de som jobbar på polisen, försäkringskassan eller som är läkare. Efter dessa personer så är faktiskt invandrare de trevligaste att prata med. Sen finns de ju självklart fler som är trevliga.. men de grupperna är trevliga överlag.

Fått öva på engelskan en hel del idag med. Fick prata riktigt mycket engelska med en tom och det gick bra så då var det riktigt kul faktiskt.

Kvällen har tillbringats med att städa. Inget kul för min mage har börjat göra så extremt ont igen. Minipillren hjälper inte ett dugg än i alla fall och nu har jag ju ätit dem i några veckor.. eller två i alla fall.. men ingen skillnad.. ger det en månad till och har det inte hänt nåt då tror jag att jag slutar med dem för mitt humör är inte roligt och ännu mindre är min hy som har blivit äckelfinnig!