IMG_20131231_210654Nyår 2013/2014 en mycket trevlig kväll hemma hos Micke och Tove! Kvällen var lugn och sansad med trerätters middag. Vi började med att ta välkomstdrink och förrätt i form av supergod plockmat. Sen satt vi och pratade och hade det trevligt medan barnen härjade runt och lekte som bara den.

Sen blev det dags för huvudrätt. Kött, sallad, sås och ugnsrostade grönsaker. Fredrik fick den fina äran att steka köttet och han gjorde det verkligen helt perfekt! Det var bland det godaste kött jag ätit! Micke o Tove hade verkligen lyckats med att marinera dem och Fredrik satte verkligen pricken på iet!

Efterrätten gjorde jag och älsklingen och det blev Vitchokladpannacotta med Hallonmousse till övriga och Vaniljpannacotta med hallonsås till mig och älsklingen.

Vid tio började barnen bli trötta så vi la dem och sen satte vi oss och spelade spel. Ska vi slå vad. Ett roligt spel och jag förlorade stort :p Får bli att köra fler gånger under lite längre tid tror jag =)

Tjugo i tolv väckte vi Nora och Nikki för det hade vi lovat så de inte skulle missa fyrverkerierna. Nikki ville sova vidare men Nora ville titta så vi gick upp på övervåningen. Hon var helt fascinerad och Johan sa att han har nog aldrig sett henne gapa så stort innan ;)

Vid tolvslaget skålade vi och sen gick vi ut på balkongen. Det var riktigt fint och det var så kul att se hur fascinerad Nora va över raketerna. Nästa år blir de kanske att uppfylla älsklingens önskan och köpa lite raketer så Nora också får vara med och se hur man gör =)

God fortsättning på det nya året =)