2014-01-01 17.58.52

Idag bjuder jag på en suddig bild på mig själv efter ett härligt träningspass! Detta året ska bli mitt år. Jag ska fortsätta träna och må bra.

Igår när vi va hos Tove o Micke bestämde jag och Fredrik att imorgon åker vi och tränar. Jag har ju skaffat nyckel till nyckelgymmet så kan ju åka och träna fast det är stängt. PERFEKT!

Vid fyra messa Fredrik o sa att han var redo så jag gjorde mig i ordning och åkte iväg.

Jag blev faktiskt förvånad för det var flera stycken där och tränade. Först körde vi 2 x 15 minuter på crosstrainern och sen körde vi två varv Easyline + mellanstationer. Jag var helt slut efteråt och det kändes i kroppen att man inte är helt 100. Är fortfarande lite förkyld men inte tillräckligt mycket för att pausa träningen =)

Imorgon blir det att åka in och träna innan skolan börjar. Bäst att passa på när man kan. Så får bli att gå upp extra tidigt så man hinner. Skönt att ha träningen gjord för dagen =)