ABCD0007Igår var det mösshopping till barnen. Nora fick två och Nikki fick en. Nora fick välja en helt själv. Det blev den hon har på bilden. Den dyraste valde hon såklart. Men söt blev hon. Sen valde jag och älsklingen en lite mindre mössa utan toffs. Lite tunnare var den också så det är den vi kommer använda nu och den lila får hon använda när de blir lite kallare.

Igår började Biggest Loser Sverige. Det ska jag försöka följa. Det vanliga BL går nu på femman. Men jag missar det VARJE kväll. Men så är det när det är mitt i allt som har med nattande att göra

Ska ta o vila lite nu sen ska Nikki få mat. Sen är det dags att hämta syrran på dagis för att sedan gå till ågården för att besöka BVC. Chansar och har med båda barnen idag. Sist gick de ju inte så bra för Nora var supergnällig och då lovade jag mig själv att jag inte skulle vara själv med båda barnen när vi ska till BVC nåt mer. Jag trotsar alltså detta nu. Håll tummarna att det går bra!

Måste ta tag i min vikt igen nu när hösten kommit. Vart lite slapp så gått upp lite mer än jag velat under sommaren. jag som var så duktig i våras. Men dags att försöka gå mycket promenader, crosstraina och äta rätt. Nästa sommar vill ja inte ha samma kläder som jag haft denna sommaren.

Ne nu måste jag avsluta om jag ska hinna att vila nåt!