ABCD0008För 6 månader sen låg jag på BB och var trött på att ligga i sängen. Ville upp och gå och vid halv två frågade jag om jag fick göra det. Nej blev svaret. Tidigast halv sju. Tiden gick rätt långsamt men som tur är hade jag telefon, min underbara nya dotter, min älskling =)

Att det är ett halvår sedan det känns helt konstigt. Vart har tiden tagit vägen? Nikki är redan ett halvår :o Det är inte klokt. MIn lilla tjej börjar bli stor.

Här är en bild som jag tog på flickorna om det var förra eller förrförra veckan. Nora visar Nikki hur masken fungerar. “Trycker du här så spelar det”.

Idag vaknade jag med huvudvärk och vaknade efter en konstig dröm. Älsklingen fick ett samtal från vårt gamla jobb som ville att han skulle börja jobba där igen. Han skulle få en provanställning. Men han hade redan fast jobb. På Proffice, på länsstyrelsen ändå funderade han på att tacka ja till vårt gamla jobb bara för att det var närmare. Vet dock inte vad han svara så ska fråga han när han kommer hem vad han skulle göra i en sån situation… inte för jag tror att den skulle uppstå men jag hoppas han skulle vara kvar på Proffice i ett sånt läge.

På tal om anställningar så är hans provanställning snart slut och vi har inte hört nåt om att de inte skulle vilja ha kvar honom så snart kanske en av oss har fast jobb =) Håller tummarna de sista veckorna här nu =)

 

Ska ta o klä på mig nu för har precis duschat och F kommer hit o hälsar på i eftermiddag så bäst att ha kläder på sig då =)