Untitled-1

Nu var det flera veckor sedan jag spelade. Men så fyllde jag på kontot i förra veckan och igår raidade jag igen. Nu var det roligt igen. Det var det inte ett tag därav speluppehållet. Men denna kvällen var härlig. Det gick mycket bättre än på länge. Dock var det en 10% nerf i onsdags så det gjorde ju självklart sitt till. Men alla var bättre än på länge. Det mesta klaffade och två bossar gick ner. 1 gammal och 1 ny. Sen hade vi flera bra försök på den tredje bossen. Bästa försöket var bossens liv nere på 13%. Det känns riktigt bra för att vara en ny boss.

Samtidigt vi raidade så grejade jag med mina hörlurar. Perfekt när det blir lite dötid. Jag tror ingen märkte att jag grejade med det heller… hihi…

Jag satt och tänkte en hel del under raiden igår. På spelet. Tänkt vad mycket människor man träffat där igenom. Vissa tom IRL. Spelare man spelat med har kommit och gått men några har man spelat med i snart 7 år. Det är inte klokt! Så mycket trevligt folk man aldrig skulle träffat annars. Eller träffat o träffat.. pratat med. Att sitta och prata samtidigt man spelar tar spelet till en helt ny nivå. Man sitter inte själv. Man har sällskap och man har det riktigt trevligt för det mesta. Det går inte förklara men jag älskar det där spelet så länge man håller det på en vettig nivå och hela tiden prioriterar det verkliga livet!

Man har flera olika minnen och lite komiskt är det.. från ett spel.. men ja.. Första året vi spelade spelade Johan mycket med en från Sydafrika. Sen skulle han gifta sig med sin flickvän och Johan blev bjuden på deras bröllop. Han gick inte.. men det hade vart kul om han faktiskt hade gjort det.