2013-03-21 12.29.36

Fick ett samtal förut idag. Mitt CV ska vara med bland några andra och skickas till en arbetsgivare. Så nu hoppas vi på napp. Det vore verkligen helt underbart att få ett jobb snart. Börjar ju bli lite less på detta. Men var på intervju i tisdags men det är ett jobb jag inte tror att jag får. Har vart på intervju på det stället förut och det är de enda intervjuerna jag varit på där jag inte fått jobbet. Vart på 8 intervjuer sammanlagt. 2 gånger på det stället (och inte fått jobbet någon gång) och 6 andra intervjuer på olika ställen där jag fått jobbet. Till detta finns det några olika praktikintervjuer som jag också fått. Aja nu hoppas jag på att samtalet idag ger något positivt.

Nikki verkar må mycket bättre. Hon behåller maten och hon har matlust. Hon sov några timmar förut och nu sitter barnen och tittar på Saltkråkan. Jag ska snart gosa ner mig i soffan jag med för jag älskar Saltkråkan! Bästa barnprogrammet ever!

Men först blir det att gå ner och starta om torktumlaren. Den går bar 45 min i taget.. sjuk störande när man har ett stort täcke där i som tar år att torka. Men kuddarna är torra nu i alla fall. Alltid något.