<\/param><\/embed><\/object><\/div>”;” alt=””>

Här sitter Nora och leker i soffan och Nikki vill så gärna vara med. Jag hoppas att filen kommer funka för den blev rätt stor. Filmade med kameran och då blev filen betydligt större än vad den blir med telefonen.

Som ni märker så blir det inte mycket uppdaterat här numera. Men det är för att jag har helt fullt upp med allt inför bröllopet. När jag inte grejar med det så är det barnen som jag sätter all min tid till.

Igår blev vigsel/dopprogrammen klara och utskrivna. Sen är bordsplaceringstavlan nästan klar. Måste ha en platta bakom så man inte skadar sig på alla nålar bara. Sen är alla placeringskort klara. Mitt tal är färdigskrivet, tärnklänningarna är betalda, bekvämare skor är inköpta om jag får skovskav av de andra. Träff med fotografen är avklarad. Träff med prästen är gjord. Alla stolsöverdrag är sydda, dit är det bara banden kvar att fixa. Lamporna ska bara testas så är de också klara.

Men det är en hel del kvar att fixa. Har rätt så bra pejl på läget. Men inte till 100% och det kan jag inte ha då det är många parter inblandade.

Möhippa på Söndag. Hoppas det blir fint väder. Vet iofs inte vad vi ska göra eller vart vi ska vara, när vi ska börja, när det ska sluta. Vet bara dag. Det är lite jobbigt måste jag säga. Sen försöker jag att inte ha alltför höga förväntningar så jag inte blir besviken om det inte blir som jag tänkt mig. Men det är svårt måste jag säga! Man läser så mycket om andras hippor om vilka roliga saker de får göra så det är väldigt svårt att hålla nere förväntningarna.

En sak jag skulle vilja göra som jag tyvärr inte får göra i år så det kommer vi ju inte göra. Det är att hoppa bungyjump! Det har jag velat många år. Men det får bli när jag fyller 30 eller nåt :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *