DSC01511

Usch borde sova nu egentligen men vill bara ge lite uppdatering. Har lite dåligt samvete för att jag har varit så dålig de senaste veckorna.

Nora har mått mycket bättre idag. Nästan som vanligt förutom att hon inte klarat att ta några Nej. Då har det blivit skrik och gnäll. Men det är sånt man överlever när det inte är varje dag.

Nikki har inte kunnat sova nåt idag typ. När hon äntligen somnade på dagen så vaknade Nora och fem minuter senare går Nora och väcker henne. Nu på kvällen hade Nikki svårt att sova med. Hon somnade bra men vaknade tre timmar senare och kunde verkligen inte slappna av. Ingen aning om varför.

Imorgon ska jag försöka städa lite här hemma. Se om Nora vill hjälpa till lite. Hon får inte gå till dagis imorgon heller trots att hon mått bra idag. Vill inte ha något bakslag så då har jag henne hellre hemma en dag extra.

Längtar så till helgen då jag får lite avlastning av älsklingen. Det börjar ta på krafterna att vara så mycket själv med barnen. Men det är en sits som vi visste att jag skulle hamna i om älsklingen fick jobb så det är bara att finna sig i den. Sen hade man ju iofs hoppats att han kunnat jobba lite närmare så han inte är borta 12 timmar om dagen.. men de får gå.

Det är därför vi inte vill göra särskilt mycket på helgerna. Det är den enda tiden vi har som familj tillsammans. Barnen sover nämligen rätt ofta när älsklingen kommer hem och de sover när han åker.

NE nu är klockan över tolv. Måste sova!